Sport

Kosárlabda: legyőzte a Temesvárt az SZTE-Szedeák

Kosárlabda: legyőzte a Temesvárt az SZTE-Szedeák

2009. október 9., péntek
Kosárlabda: legyőzte a Temesvárt az SZTE-Szedeák

Edzőmérkőzésen lépett pályára pénteken este a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák NB I/B csoportos férfi kosárlabdacsapata.

A romániai Temesvár gárdáját fogadta a Deák-gimnáziumban a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák, kihasználva, hogy ezen a hétvégén nem rendeznek fordulót a bajnokságban. A szegedi együttesben nem léphetett pályára

Nyilas István

, aki térdét fájlalja, s edzést is vezényelt a junioroknak, illetve az új szerzemény,

Vida Máté

, akinek az ujja sérült meg. A Szedeák azonban nélkülük is könnyedén nyerte meg az összecsapást. Hír a csapat háza tájáról, hogy

Simándi Árpád

meggyógyult betegségéből, s úgy tűnik,

Rezák Tamás

térdét sem kell műteni – a kitűnő irányító gyógyszeres kezelésen vesz részt. A következő bajnoki mérkőzést október 18-án (vasárnap) 17 órakor játsszák Gémesék, amikor is az Óbudai Kaszásokat fogadják az újszegedi sportcsarnokban.

Felkészülési kosárlabda-mérkőzésen:

Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák – Temesvár 90-62 (22-12, 15-18, 23-16, 30-16).

Szeged, Deák-gimnázium. Szedeák: Simándi 10/6, Szabad -, Molnár M. 5, Kovács D. 17/3, Gémes 23. Csere: Széll 17/3, Varga D. 2, Varga M. 2, Mészáros 4, Blahó 4, Németh T. 6, Szablics, Somlyai. Vezetőedző: Bonifert Domonkos. Bonifert Domonkos:

„Kemény munkát végeztünk a héten, s a célnak tökéletesen megfelelt ez az edzőmeccs, melyen éles helyzeteket is gyakorolhattunk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.