Sport

FK 1899 Szeged: ismét győzött a serdülőcsapat!

FK 1899 Szeged: ismét győzött a serdülőcsapat!

2009. október 19., hétfő
FK 1899 Szeged: ismét győzött a serdülőcsapat!

A Szegedi VSE II. serdülőcsapata, mely az FK Szeged nevén és színeiben versenyez, ismét győzelmet aratott. A megyei bajnokság 7. fordulójában a szegediek a Csanádpalotát fogadták, s megérdemelten tartották otthon a három pontot. Az FK-ifi viszont sajnos újra kikapott, ezúttal Bordányban.

U16-os megyei bajnokság Tisza-Maros csoport:

FK 1899 Szeged – Csanádpalota FC 4-2 (3-0).

Góllövők: Balázs A., Szécsi T., Bodnár M., Bujdosó R., ill. Hegyesi, Hajdu. FK Szeged: Gyuris Dániel – Szabó Dávid, Szilágyi József, Fröhlich Gábor, Szécsi Tibor, Mikovity Róbert (Sipos Ákos), Reisinger Martin, Bujdosó Richárd, Bodnár Martin, Balázs André (Sipos László), Földi Bence (Mester Márton). Edző: Marton Gellért. Csanádpalota: Lakatos – Trényi, Makán, Bodó, Molnár, Balogh, Juhász, Hegyesi, Szurta, Hajdu, Szabó. Jók: Szécsi T., Bujdosó R., Szilágyi J., Bodnár M. Az FK serdülője már az első félidőben megmutatta, ki az úr a pályán: magabiztos játékkal sorozatban dolgozták ki helyzeteiket Marton Gellért tanítványai, ám ezúttal is voltak hibák a befejezésben, így „pusztán” három esetben sikerült gólt szerezniük. A szünetben úgy tűnt, sétagalopp lehet a második félidő, de a játékrész elején bekezdett a Palota, negyedóra alatt Szabóék asszisztálása mellett feljöttek egyetlen gólra. Bujdosó góljára viszont már nem jött válasz, az elfáradó vendégek ezután már csak a komolyabb vereség elkerülésére és a játék rombolására rendezkedtek be. Marton Gellért a következőképpen értékelt: „Az első félidő alapján úgy tűnt, hogy sima lesz a győzelmünk, de úgy látszik, ez a csapat nem szeret unatkozni a pályán. A félidőben megbeszélteket nem tudtuk betartani, kiengedtünk egy kicsit, de aztán tudtunk váltani és újítani, így megszereztük idei harmadik sikerünket. A hibáinkból tanulni kell, szép megoldásainkból pedig erőt és önbizalmat kell merítenünk. Folytatjuk a felzárkózást, szerénységünket megtartva alázattal fogunk dolgozni tovább, a következő fordulókban a tabella első három helyezettjével játszunk; nehéz lesz, de játékosaimmal együtt hiszünk magunkban, és tudjuk, hogy az elvégzett munka jutalma nem marad el!”

Ifjúságiak, megyei II. osztály Homokháti csoport:

Bordány – FK 1899 Szeged 5-0 (2-0). Gólszerzők: Fodor (2), Kozma, Czékus (2). Bordány: Hegedűs K. – Szabó (Kocsispéter), Masír T., Kiss, Hegedűs Á., Zádori, Mészáros (Fehér), Fodor, Stefkovics, Masír N. (Gál), Kozma (Czékus). Technikai vezető: Rácz Zoltán. FK 1899 Szeged: Köteles (Geló 46’) – Kis (Sepp 75’), Márton, Burzon, Zsigmond, Tóth D., Tanács (Tóth T. 46’), Tranger, Póta, Petrecz ( Vér 87’), Lipták (Németh 82’). Edző: Kaiser Rezső. Sárga lap: Petrecz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.