/

Előzetesben az anyját bántalmazó sándorfalvi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság azt a férfit, aki szerdára virradó éjszaka bántalmazta édesanyját, s ennek következtében az idős asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – közölte az MTI-vel pénteken a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese.

Cseh Attila tájékoztatása szerint a Szegedi Városi Bíróság – az ügyészség indítványával megegyezően – pénteken elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, november 30-ig terjedően.
A végzés indokolása szerint ez a bűntett kiemelkedő tárgyi súlyú, magas büntetési tétellel fenyegetett cselekmény, ezért fennáll a szökés vagy az elrejtőzés veszélye. Emellett fennáll a bűnismétlés, illetve a sértett megfélemlítésével a bizonyítási eljárás meghiúsításának, megnehezítésének veszélye is. Megállapította továbbá a bíróság, hogy a gyanúsított ideiglenes munkahellyel rendelkezik és büntetett előéletű.
Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője korábban az MTI-nek elmondta: a 71 éves sándorfalvi asszonyt szerda délután szállították a mentők a szegedi klinikára. A nő testén verésnyomok voltak láthatóak, a bántalmazás következtében több bordája is eltörött és légmell is kialakult nála. A rendőrség az idős asszony fiát még szerdán gyanúsítottként őrizetbe vette.

Előző sztori

Egymilliárd forintot költenek a Maty-Fehértói vízrendszerre

Következő sztori

Csapatban