Családi nap Rókuson

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vállalkozásokról a Klapka téren

no images were found

Folytatódott a helyi Fidesz és a KDNP néhány héttel ezelőtt megkezdett akciója, hogy az ellenzéki képviselők kivonulnak Szeged köztereire, és a környék lakóinak bevonásával, ügyes-bajos dolgaik megbeszélésével, különböző mesterségek, vállalkozások bemutatásával közös programokat szerveznek kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

A szombaton 10 órakor kezdődött Klapka téri rendezvényen családi nappal egybekötve Rókus és környékének vállalkozói kaptak bemutatkozási lehetőséget. Köztük volt Szepesi Ferenc méhész, aki maga is támogatta a kezdeményezést, délután 2-kor pedig a mézzel és a méz feldolgozásával kapcsolatban tartott bemutatót. Más vállalkozók – köztük az Elzett – jelezték bemutatkozási szándékukat. A legkisebbeknek a szervezők ezúttal is póni lovaglást biztosítottak, és egyórás színházi előadást is bemutattak a számukra. Ebédre krumplipaprikás készült, délután pedig Oláh János képviselő tartott előadást a vállalkozások helyzetéről. Kalmár Ferenc, Rókus képviselője és a rendezvény házigazdája a budapesti tüntetésről 3 óra körül érkezett meg, és ő is a helyi vállalkozók problémáiról beszélt. Az egész napos rendezvényen a szervezők minden környékbelit szívesen láttak.

no images were found

Előző sztori

Kerekes székes zarándokút Budapestre – részletes útvonallal

Következő sztori

Kézilabda BL: Megszenvedett a Pick Szeged a PAOK-kal – FOTÓK