A Szeviép Franciaországban – hanganyaggal

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeviép Szeged női kosárlabdacsapata szerdán este Franciaországban játszik. Ez lesz a szegedi női kosárlabdasport első euroligás mérkőzése.

Megkezdi szereplését a női kosárlabda Euroligában a Szeviép Szeged együttese. A szegediek szerdán este 8 órakor Franciaországban, a Tarbes otthonában lépnek pályára. Bencze Tamás vezetőedző elvárása, hogy a lányok adjanak ki magukból mindent, a végsőkig küzdjenek.
„A csoportban a hatodik helyre rangsorolták csapatomat, de szeretnénk meglepetéseket okozni. Nehéz lesz, mert nagyon erős ellenfeleket kaptunk” – mondta a vezetőedző.
A Szeviép Szeged a hazai bajnokságban eddig könnyedén győzte le ellenfeleit. Bencze szerint ez nem lehet mérvadó, hiszen nem a legerősebb csapatokkal játszottak. Arra voltak jók ezek a meccsek, hogy a kispadra további bevethető játékosokat találjon a tréner. Az összeállításon is látszott, hogy nem mindig a legerősebb kezdő csapat lépett pályára bizonyos negyedekben a magyar meccseken. Az Euroligában viszont kénytelen a szegedi vezetőedző mindig a legjobbakat pályára küldeni, ha nem akarja, hogy csapata pofozógép legyen.
A Szeviép Szeged a francia Tarbessel, az orosz Szpartak Moszkvával, a lengyel Gdyniaval, a török Fenerbahcevel és a cseh Brnoval alkot egy csoportot.

Hallgassa meg hanganyagainkat!

benczetamas
Bencze Tamás vezetőedző

fureszemoke
Fürész Emőke csapatkapitány

Előző sztori

Kamukommunikáció Szegeden? Álfelmérések a városházán

Következő sztori

Nandafalvi nyugalom Balástyán – Panorámakép