Sport

A Szeviép Franciaországban – hanganyaggal

A Szeviép Franciaországban – hanganyaggal

2009. október 28., szerda
A Szeviép Franciaországban – hanganyaggal

A Szeviép Szeged női kosárlabdacsapata szerdán este Franciaországban játszik. Ez lesz a szegedi női kosárlabdasport első euroligás mérkőzése.

Megkezdi szereplését a női kosárlabda Euroligában a Szeviép Szeged együttese. A szegediek szerdán este 8 órakor Franciaországban, a Tarbes otthonában lépnek pályára.

Bencze Tamás

vezetőedző elvárása, hogy a lányok adjanak ki magukból mindent, a végsőkig küzdjenek. „A csoportban a hatodik helyre rangsorolták csapatomat, de szeretnénk meglepetéseket okozni. Nehéz lesz, mert nagyon erős ellenfeleket kaptunk” – mondta a vezetőedző. A Szeviép Szeged a hazai bajnokságban eddig könnyedén győzte le ellenfeleit. Bencze szerint ez nem lehet mérvadó, hiszen nem a legerősebb csapatokkal játszottak. Arra voltak jók ezek a meccsek, hogy a kispadra további bevethető játékosokat találjon a tréner. Az összeállításon is látszott, hogy nem mindig a legerősebb kezdő csapat lépett pályára bizonyos negyedekben a magyar meccseken. Az Euroligában viszont kénytelen a szegedi vezetőedző mindig a legjobbakat pályára küldeni, ha nem akarja, hogy csapata pofozógép legyen. A Szeviép Szeged a francia Tarbessel, az orosz Szpartak Moszkvával, a lengyel Gdyniaval, a török Fenerbahcevel és a cseh Brnoval alkot egy csoportot.

Hallgassa meg hanganyagainkat!

benczetamas

Bencze Tamás vezetőedző

fureszemoke

Fürész Emőke csapatkapitány

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.