Sport

Labdarúgás: kék-feketék két arca Csanyteleken

Labdarúgás: kék-feketék két arca Csanyteleken

2009. szeptember 13., vasárnap
Labdarúgás: kék-feketék két arca Csanyteleken

Az FK 1899 Szeged a szerdai kupavereség után sajnos nem tudott a bajnoki porondon szépíteni. A megye második osztályának Homokháti csoportjában Csanytelekre utaztak vasárnap a kék-feketék, de nem sikerült megismételniük a múlt hétvégi lendületes játékot, és két kapott góllal maguk mögött hagyták a három pontot.

Az eddigi hetek jó játékát nem tudta folytatni a Hüvös-legénység, meglehetősen tompán futballozva vereséget szenvedett az FK 1899 Szeged Csanyteleken. Pedig egy esetleges győzelemmel akár a harmadik helyre is ugorhattak volna a tabellán, így azonban az FK marad a középmezőnyben, na de hol van még a vége…

A megye II. Homokháti csoport 5. fordulójában:

Csanytelek – FK 1899 Szeged 2-0 (0-0)

Csanytelek. Vezette: Balázs Erika.

Csanytelek:

Mészáros Z. – Potor, Tápai, Papp, Mészáros D., Sarusi, Palatinus (Szatmári), Magyar, Forgó, Kádár, Kósa. Edző: Gál Lajos.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Lednitzky (Csillag 86.p.), dr. Havas, Meszes, Fodor (Burzon Márk 60.p.), Halász, Murányi, Hulánszky (Hüvös 60.p.), Ács, Holecska, Szél. Játékos-edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Kádár, Forgó.

Sárga lap:

Sarusi, Magyar, Tápai ill. dr. Havas, Szél.

Ifjúsági mérkőzésen:

Csanytelek – FK 1899 Szeged 5-0 (2-0) Hüvös Gábor:

"Két ellentétes félidőt láthatott a közönség. Az első játékrészben szinte végig uraltuk a játékot, gólokkal kellett volna vezetnünk. Hiányoztak viszont az egyéni, klasszis megoldások, a jó döntések, s ez a második félidőre megbosszulta magát. A második negyvenöt perc elején kaptunk egy gólt, ami feltüzelte az ellenfelünket, s innentől kerültünk alárendelt szerepbe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.