Sport

Fradi-Szeged összecsapás a férfi vízilabda Magyar Kupában

Fradi-Szeged összecsapás a férfi vízilabda Magyar Kupában

2009. szeptember 7., hétfő
Fradi-Szeged összecsapás a férfi vízilabda Magyar Kupában

Összekerült a férfi vízilabda Magyar Kupában a feltörekvő Ferencváros és a legutóbbi nemzetközi idényben a második számú európai sorozatot, a LEN-kupát megnyerő Szeged csapata.

A szövetségben hétfőn elkészített sorsolás értelmében a két gárda a C betűjelű csoportban csap össze, de ebbe a négyesbe került az élvonalbeli klubcsapatok közül a Szolnok igencsak megerősített társulata is. Az A csoportban a Honvéd és a Pécs, a B-ben az Eger, az Újpest és a Szentes, a D-ben pedig a bajnok Vasas és a BVSC képviseli az ob I-et. A körmérkőzések szeptember 26-án és 27-én zajlanak, a helyszín Pécs, Szentes, Hódmezővásárhely és a Szőnyi út. A negyeddöntők meccsnapjai október 3. és 4., az elődöntőket november 21-én játsszák, a döntőt november 22-én. A csoportbeosztások (a négyesekből az első kettő jut a legjobb nyolc közé): A csoport (Pécs a házigazda): Domino Honvéd, PVSK, TIPO VSC, Tatabányai VSE B csoport (Szentes): ZF-Eger, UNIQA-UTE, Bodrogi Bau-IOS-Szentesi VK, Ybl WPC C csoport (Hódmezővásárhely): FTC-Fisher Klíma, Szeged-Beton VE, Hódmezővásárhelyi VSC, Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP D csoport (Szőnyi út): TEVA-VasasPlaket, BVSC-Zugló-Atlantis Casino, OSC, Neptun VSC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.