Vélemény

Bekaphatja az összes szolgáltató

Bekaphatja az összes szolgáltató

2009. szeptember 16., szerda
Bekaphatja az összes szolgáltató

Szerda este van, ülök a szobámban és szeretném látni, hogyan harcolnak a debreceni srácok Liverpoolban. De nem fogom. Mert vannak események, melyekkel különböző szolgáltatók kényük és kedvük szerint szívatják a „parasztot”. Megveszik a jogot, aztán röhögnek a markukba. Köss át hozzánk, mondják. Változtass szolgáltatót három meccs miatt! Kérdem én, hová lett a szolgáltató szóból a szolgáltatás? Mert én azóta a bizonyos labdarúgó EB óta nem vagyok hajlandó váltani. Nézem az alapcsomagot. Nem teszem szét a lábam semmilyen esemény miatt, ami ugyan alkalmakként örömet jelenthetne, de ezért évekre szóló hűséget várnak tőlem. Hogyan legyek hűséges, ha a következő eseményt más társaság veszi meg? A következtetés roppant egyszerű: bekaphatja az összes szolgáltató!

Azért egy gondolatot még elmondanék. Rendes adófizető állampolgár vagyok, törvénytisztelő és engedelmes. De vannak események, mint például a Debrecen menetelése, válogatott mérkőzések, a jégkorongozók A csoportos meccsei, amik nálam a közszolgálatiság kategóriájába tartoznak, éppen annyira, mint a pontos napi hírek, a kultúra eseményei és az állami ünnepek. Jogom van látni, mert mint magyar állampolgár már fizettem érte. Akárki volt az, aki engedte, hogy a média szabadsága idáig vezessen, ugyanazt teheti, mint az összes szolgáltató: bekaphatja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.