Bulvár

SZIN: Akcióban a kábítószer-kereső kutya

SZIN: Akcióban a kábítószer-kereső kutya

2009. augusztus 29., szombat
SZIN: Akcióban a kábítószer-kereső kutya

Négyen próbálkoztak kábítószert bejuttatni a Szegedi Ifjúsági Napok területére a második napon, de a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kábítószer-kereső kutyája ezúttal is mindent kiszagolt – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

A Gay (ejtsd: gáj) névre hallgató négylábú rendőr egy ceglédi, egy budapesti, egy etyeki és egy zentai férfinál jelezte, hogy valami lehet a csomagban. A kutyus egyszer sem nyúlt mellé, valamennyien "füvet" illetve "füves" cigit akartak bevinni a rendezvényre. Jellemzően a ruhájukba rejtették a tiltott élvezeti szert, de volt aki a látszatra sem adott és eleve egy szelencét tett el a táskájába. Egy mobiltelefonnak lába kelt az egyik sátorból. A feljelentés szerint ismeretlen tettes a tulajdonos hátizsákjából emelte el a maroktelefont. Lopás miatt indult nyomozás. 38 bejelentés érkezett a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletére azzal kapcsolatban, hogy hangos a zene. A panaszosok többsége Tarjánból hívta a 107-es segélykérőt. Valamennyi észrevételt az ügyelet soron kívül továbbított a szervezőknek. A szervezők és a rendőrök egy férfi csomagjából egy közbiztonságra különösen veszélyes eszközt, egy viperát foglaltak le. Birtoklója ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek – tudatja a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.