Röplabda: a Dunaferr ellen kezd majd a HPQ

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hétfői napon megtartották az NB I extraliga sorsolását a Magyar Röplabda-szövetségben. A tavalyi szezon negyedik helyezettje, a HPQ Szeged a szeptemberi nyitányon a Dunaferr gárdájával találkozik majd.

A HPQ Szeged – Dunaferr meccsen a szegediek lesznek majd a pályaválasztók, a derbit szeptember 19-én vagy 20-án rendezik. A második körben a Szolnoki RKSI-hez látogatnak majd a HPQ-sok.
Nusser Elemér tanítványai egyébként a Szeviép-Szegedhez és a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeákhoz hasonlóan hétfőn kezdték meg a nyári alapozást. A srácok napi két edzéssel készülnek, majd augusztus végén Dunaújvárosba utaznak felkészülési mérkőzést játszani, szeptember elején pedig a Hírös Kupán vesznek részt.
A játékoskeret még nem alakult ki véglegesen, ugyanis Nacsa Gábor még nem nyilatkozott a folytatásról. A tervek szerint új játékos érkezése is várható, ami szeptemberben dőlhet el. A fiatal saját nevelésű játékosok közül a jövő héten csatlakozik a kerethez egy serdülő válogatott.

Előző sztori

Titkosszolgálati információk segítenék az MSZP-t?

Következő sztori

Sztrájk a Magyar Szóban

Legutóbbi hasonló cikkek