Bulvár

Marihuána és táblaszakítás a SZIN zárónapján

Marihuána és táblaszakítás a SZIN zárónapján

2009. augusztus 30., vasárnap
Marihuána és táblaszakítás a SZIN zárónapján

Három fiatal ellen indult eljárás visszaélés kábítószerrel vétség megalapozott gyanúja miatt a SZIN zárónapján – tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Ezúttal egy lőrinci és két szegedi fiatal akadt fenn az ellenőrzésen. Valamennyien marihuánát akartak bejuttatni a rendezvényre, de a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség szolgálatot teljesítő kábítószer-kereső kutyája mindhárom alkalommal jelzett. Egy magyar származású, de Németországban lakó fiatalember azért tett feljelentést, mert a rendezvény területén ruhákat, mobiltelefont és készpénzt tulajdonítottak el tőle. Az ügyben lopás gyanúja miatt indult nyomozás. Az éjszaka során egy fiatalemberrel szemben azért kellett intézkedni, mert hazafelé menet két reklámtáblát szakított le. Összesen két bejelentés érkezett a 107-es segélyhívószámra hangos zene miatt az utolsó napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.