Sport

Bravúros FK-győzelem Zsombón

Bravúros FK-győzelem Zsombón

2009. augusztus 23., vasárnap
Bravúros FK-győzelem Zsombón

A megyei második osztály Homokháti csoport újonccsapata, az FK 1899 Szeged az első fordulóban döntetlent játszott idehaza; ami inkább pontmentésnek volt nevezhető. Most vasárnap azonban igazi bravúrt hajtottak végre a szegedi fiúk: kétgólos hátrányból szerezték meg a győzelmet Zsombón.

A megyei II. osztály Homokháti csoport 2. fordulójában:

Zsombó – FK 1899 Szeged 2-3 (2-1).

Zsombó, vezette: Fodor.

Zsombó:

Kertész – Beleznai, Csúcs, Bálint, Csikós, Zádori, Zetkó, Szűcs, Gyuris, Pálinkó, Németh. Játékos-edző: Szűcs László.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Fodor L., Meszes Cs., Hüvös, Burzon, Fodor I., Halász, Hulánszky, Ács, Lednitzky, Túróczi. Játékos-edzők: Hüvös Gábor és Lednitzky András.

Csere:

Gyuris helyett Busa és Pálinkó h. Molnár az 54. percben, Csikós h. Mihálffy G. a 75. p., illetve Lednitzky h. Havas a 81. p., Halász h. Vozár a 90. p.

Gólszerzők:

Csúcs a 22. p., Gyuris a 38. p. ill. Lednitzky (2) a 45. és 49. p., Ács a 65. p. .

Sárga lap:

Zetkó a 74. p. ill. Burzon a 20. p., Halász az 53. p., Túróczi az 58. p., Hüvös a 67. p. Hüvös Gábor:

"Szívós, akarattal teli győzelmet arattunk. A 2-0-s hazai vezetés után átlagon felüli teljesítménnyel sikerült fordítanunk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kissé álmosan kezdtük a mérkőzést, a tápéi kupabravúr miatti kényelem volt érezhető a csapaton. Az első félidőben a Zsombó mezőfölényben is játszott. A kitartó szurkolásnak is köszönhető, hogy a csapat ritmust tudott váltani. Igazi csapatgyőzelem a mostani. Remélem, jövő héten a Szatymaz elleni rangadón ugyanilyen lelkesedés jellemzi majd a csapatot és a szurkolóinkat. Győznünk kell…"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.