Bulvár

28 milliós traktort loptak

28 milliós traktort loptak

2009. augusztus 26., szerda
28 milliós traktort loptak

Egy 28 millió forint értékű mezőgazdasági vontatót tulajdonítottak el ismeretlen tettesek augusztus 21-ére virradó éjszaka Hódmezővásárhelyről egy külterületi tanyáról - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A helyszíni szemle adatai alapján a lezárt járműben felejtették annak forgalmi engedélyét, így miután az elkövetők szakszerűen lekapcsolták annak nehéztárcsáját, egyszerűen távoztak vele. A tetteseknek egyébként nem volt nehéz dolguk, mert a telephelyre könnyen be tudtak jutni, a munkagép őrzése pedig nem volt megoldott. A 2007-ben gyártott, JOHN DEERE típusú, dízel meghajtású mezőgazdasági vontató rendszáma: KPY-517 - tudatta a szóvivő. A rendőrség kéri, hogy aki az eltulajdonított traktorról, vagy az elkövetőkről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a 62/535-960-as számon, vagy a rendőrség 107-es segélyhívószámát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.