Új szabályok a hozzászólásoknál portálunkon

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tisztelt Olvasóink!

A hétvégén telefonhívást és levelet kaptunk egyik olvasónktól, Dlusztus Imrétől, aki jogosan nehezményezte, hogy egy nemrégiben közzétett cikkünk kapcsán a személyét durván támadó, sértő hozzászólások jelentek meg portálunkon.
A SZEGEDma.hu elindításakor abból indultunk ki, hogy az olvasói interaktivitást biztosítandó lehetőséget teremtünk arra, hogy a látogatók véleményt fogalmazhassanak meg, divatos szóval élve kommentezzenek. Az utóbbi időben, ahogy portálunk látogatottsága örvendetesen növekszik, sajnos egyre inkább elszaporodtak azok a hozzászólások, melyek kizárólag a többi fórumozó, illetve egyes közszereplők és civilek gyalázásával, érvek és bizonyítékok nélküli mocskolásával foglalkoznak, nem pedig az adott írás tartalmával. Ez sajnos a mai magyar közállapotokat türközi. Ugyanakkor ezek a kommentek portálunk szellemiségével nem egyeztethetőek össze.

Új lapot nyitottunk: a korábbi összes megjegyzést töröltük a rendszerből. A moderálás eszközével a szabad véleménynyilvánítás érdekében továbbra sem szeretnénk élni, de cikkeinkhez mindezek miatt ma délutántól újfajta módon, újfajta szűrőn keresztül szólhatnak hozzá. Nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy tartsa be a kulturált véleménynyilvánítás szabályait! A kiadó Leonardo Kft. és a szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy azokat, akik durván és rendszeresen megsértik ezen szabályokat, kitiltsa a hozzászólásból. Nyomatékosan felhívjuk továbbá mindenki figyelmét, hogy mint kommentező, hozzászólásának tartalmáért és következményeiért maga vállal minden jogi és egyéb felelősséget.

A kiadó és a szerkesztőség megköveti Dlusztus Imrét, illetve mindazokat, akiket a fórumon hasonló személyeskedő támadás ért. Dlusztus Imre becsületes, lokálpatrióta szegedi polgár, a Történeti Hivatal által is dokumentált módon megfigyelt ellenzéki volt az előző rendszerben, és két évtized óta a szegedi futballért sokat dolgozik, e területen nagy áldozatokat hozott. Elnézést kérünk tőle, hogy honlapunkon a kommentelők a személyét és életpályáját durván sértő megjegyzéseket tettek közzé.

Tisztelt Olvasóink! Bízunk benne, hogy megértik: nyomatékos kérésünk Önökért szól, nem Önök ellen, s a továbbiakban nem lesz szükség további, még komolyabb rendszabályok bevezetésére.

Tisztelettel: A kiadó Leonardo Kft. és a SZEGEDma.hu szerkesztősége

Előző sztori

Rekordok dőltek meg az ópusztaszeri íjásztalálkozón

Következő sztori

Balogh Gyula: „Vegyétek vissza Magyarországot!”