Bulvár

Torlódás a röszkei átkelő kilépőoldalán

Torlódás a röszkei átkelő kilépőoldalán

2009. július 9., csütörtök
Torlódás a röszkei átkelő kilépőoldalán

Másfél órás várakozás alakult ki csütörtök délelőttre a röszkei határátkelőhely kilépőoldalán a Hollandiából, Németországból érkező és nyári szabadságukra hazautazó török vendégmunkások miatt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A határátkelőhelyen a Szerbia felé igyekvők a hét végén intenzív forgalomra és sorokra számíthatnak, a várakozási idő elérheti akár a hat órát is - mondta

Pál János.

Az alezredes az utazóknak a várakozás elkerülésére azt javasolta, hogy vegyék igénybe a tompai határátkelőhelyet, amely az M5-ös autópályáról a soltvadkerti vagy kiskunfélegyházi kijáratnál lehajtva csupán 5 kilométer kerülőt jelent. A magyar és a szerb állampolgárok 8 és 18 óra között a tiszaszigeti átkelőt is választhatják. A rendőrség ebben az időszakban a határátkelőhelyeken és azok közelében fokozottan ellenőrzi a nehéz tehergépjárművekre vonatkozó szabályok, korlátozások - a többi között a pihenőidő - betartását - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.