Bulvár

Szerdától hőségriadó

Szerdától hőségriadó

2009. július 13., hétfő
Szerdától hőségriadó
folmelegedes-w7

2. fokozatú hőségriasztást rendel el szerdától Falus Ferenc országos tiszti főorvos - áll az ÁNTSZ Kommunikációs Főosztályának közleményében. Szerdán akár 36 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Eleinte még felfrissülést hoznak az éjszakák, azonban a hét közepétől hajnalban sem hűl le a levegő, napközben pedig helyenként 35 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet - szól az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása. Az országos tiszti főorvos felhívja a figyelmet: a déli órákban tartózkodjunk hűvös helyen. A lakások felmelegedését úgy akadályozhatjuk meg, ha nappal becsukjuk az ajtót, ablakot és besötétítünk. Este, éjszaka szellőztessük át a helyiségeket friss levegővel. Az elveszített folyadékot folyamatosan pótolni kell. Az idősekre, betegekre és a kisgyermekekre különösen figyeljünk oda. A kirándulók, utazók, nyaralók mindig vigyenek magukkal elegendő folyadékot. A közlemény és a várható hőmérsékletértékek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.