Szórakozás

Nagy József színészműhelye és új bemutatója

Nagy József színészműhelye és új bemutatója

2009. július 30., csütörtök
Nagy József színészműhelye és új bemutatója

A magyarkanizsai Nagy József Regionális Kreatív Műhely szervezésében nemzetközi tánc- és színészműhelyt tartanak augusztus 1-jétől 7-éig Nagy József vezetésével, ahol a neves alkotóra jellemző szerves mozgáskultúrával, a színpadi jelenlét széleskörű kifejezőeszközeit szeretné megismertetni és megszerettetni a tágabb régió fiataljaival a sajátos színpadi nyelv fejlesztése célzatával.

Két csoportra osztva 26 fiatal vesz részt a műhelymunkában Szabadkáról, Belgrádból, Újvidékről, Törökkanizsáról, Magyarkanizsáról, Magyarországról, Szlovákiából, Horvátországból. A műhely záró napján, 7-én, pénteken este 20 órakor a próbateremben a közönség számára nyitott bemutatót tartanak. A belépés díjtalan. Közvetlenül a műhely után kezdődik

Nagy József

új darabjának, a "100 tű hossza" című előadásnak az utolsó próbaszakasza.

100 TŰ HOSSZA

Színi előadás élőzenével

Nagy József

-

színész /SRB/

Gemza Péter -

színész /H/

Francia Gyula -

színész /SRB/

Buday Enikő -

színész /H/

Krupa

Sándor -

színész /H/

Kalmár Ákos

-

színész /SRB/

Döbrei

Dénes

-

színész /SRB/

Mezei Szilárd-

brácsa /SRB/

Branislav Aksin -

harsona /SRB/

Pápista Kornél

- tuba /SRB/

Bogdan Rankovi

ć -

klarinét, basszusklarinét /SRB/

Márkos Albert -

gordonka /RO/

Ervin Malina-

nagybőgő /SRB/

Csík István -

dob /SRB/ A darab zeneszerzője Mezei Szilárd, rendezője Nagy József. A bemutató a Jazz, improvizatív zenefesztivál első napján, szeptember 10-én lesz 21:30-kor a magyarkanizsai Művészetek Házában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.