Bulvár

Megindulhatott a forgalom az M5-ösön Szeged felé

Megindulhatott a forgalom az M5-ösön Szeged felé

2009. július 28., kedd
Megindulhatott a forgalom az M5-ösön Szeged felé

Eltávolították az úttestre borult sampont az M5-ös autópályán kedd délelőtt a főváros közelében, így megindulhatott a forgalom Szeged felé - közölte az autópálya-ügyelet az MTI-vel. Az M0-ás autóúton azonban a baleset miatt Diósdtól araszolnak a járművek.

Kedd reggel az M0-ás két szakasza között történt a baleset, amelyben összeütközött két, Kecskemét felé tartó kamion, a rakomány - sampon és egyéb tisztítószerek - pedig az útra borult. A tűzoltók vízzel tisztították meg a burkolatot a csúszós vegyi anyagoktól, emiatt egy rövid időre az út teljes keresztmetszetében megállították a Szeged felé tartó forgalmat. Az útzárat fél 11-kor feloldották és két sávon megindulhatott a forgalom. Az M5-ös autópályán történt baleset miatt azonban az M0-áson is torlódás alakult ki, Diósdtól araszol a forgalom a sztráda felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.