Sport

Luka Zvizej 2012-ig a Pick Szegedben

Luka Zvizej 2012-ig a Pick Szegedben

2009. július 12., vasárnap
Luka Zvizej 2012-ig a Pick Szegedben
zvizej

Meghosszabbította szerződését a Pick Szeged kézilabdacsapatával a közönség egyik kedvence, a szlovén válogatott balszélső, Luka Zvizej.

A hírt a csapat ügyvezetője,

Lele Ambrus

jelentette be szombat este a

Pick Szeged hivatalos honlapján.

Egyúttal azt is közölte, több játékossal, így

Laluska Balázssal, Vadkerti Attilával, Herbert Gáborral

és

Milorad Krivokapiccsal

még nem sikerült megegyezni a folytatásról. Úgy hírlik, elsősorban az anyagiakról folynak a tárgyalások. Laluska kapcsán a napokban felmerült, hogy visszatérhet korábbi klubjába, a spanyol Leónba, mások szerint az MKB Veszprém is tárt karokkal várja a válogatott jobbátlövőt. Bár korábban eldőlt, hogy távozik Szegedről

Nenad Puljezevics

kapus és a két román játékos,

Julian Stamate

, illetve

Adrian Petrea

. Az érkezési oldalon egyelőre csak a kapuvédő

Liszkai Szilveszter

és a hazatérő

Lele Ákos

található. „Luka előtt le a kalappal. Az eddigi legkorrektebb tárgyalást folytattuk le vele. Sikerült vele mindenben megegyeznünk, és a 2011-ben lejáró szerződését még egy évvel meghosszabbítottuk, így a szlovén válogatott szélső 2012-ig a Pick Szeged játékosa lesz. Még tovább tárgyalunk, hiszen

Szörnyi Attila

menedzser három játékosával, Laluskával, Vadkertivel és Herberttel nem tudtunk megegyezni, és ebbe a kategóriába tartozik Milorad Krivokapics is. Nagyon úgy néz ki, hogy a két jobbátlövővel vívjuk majd a legnagyobb csatát" - nyilatkozta a klub honlapjának az ügyvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.