Jön a II. Motoros Országgyűlés

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Motoros Országgyűlés nem egy hétköznapi értelemben vett motoros találkozó. Különleges történelmi helyszín, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont a rendezvénynek. Ide várnak minden “vasparipán” vágtázó, kalandozó “nomádot” július 31-én és augusztus 1-jén.

A programok sokszínűsége, illetve a sok-sok egyéb látnivaló (Feszty-körkép, skanzen, Csete-jurták, lovas bemutató) tartalmas időtöltést kínál mindenkinek, nemcsak a motoros társadalom tagjainak. A találkozó célja, hogy összehozza mindazokat, akik büszkék magyarságukra, és csakúgy, mint Árpád és a vezérek, szeretnék megvitatni, “rendezni” az ország dolgait. A kétnapos fesztiválra érkezők az Emlékparkban verhetnek sátrat, a motorosokért bemutatott szentmisén, koncerteken (Ismerős Arcok, P. Mobil), fórumon (téma: Motorosok a hazáért), motoros felvonuláson vehetnek részt, izgalmas “Betyárfájter-show”-t láthatnak. A táncos lábúak moldvai csángó népzenére rophatják a táncházban hajnalig, de vásári forgatag és természetesen sörsátor is várja a látogatókat. Mindez egy helyen, ott, ahol Anonymus szerint Árpád és a vezérek elrendezték az ország minden dolgát.

Több helyen rossz dátummal adták meg a rendezvény időpontját, a helyes dátum: 2009.07.31-08.01.
Részletes információt a www.opusztaszer.hu címen találnak.

(Forrás: OTS)

Előző sztori

Tíz százalékkal csökken a táppénz

Következő sztori

Új helyszínen zajlik az idei szőregi csata