Bulvár

Kerekesszékes asszonyt gázoltak halálra Szegeden

Kerekesszékes asszonyt gázoltak halálra Szegeden

2009. július 15., szerda
Kerekesszékes asszonyt gázoltak halálra Szegeden

Kórházba szállítást követően belehalt súlyos sérüléseibe az a 68 éves szegedi nő, akit egy személygépkocsi ütött el tegnap este Szegeden a Csorba utcában - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t Szenti Szabolcs hadnagy.

A helyszíni szemle adatai alapján egy női sofőr egy Suzuki Swift-tel a Sólyom utca irányából a József Attila sugárút irányába közlekedett körülbelül 30 km/h-val. Ekkor egy 68 éves nő elektromos kerekesszékével a gyalogátkelőhelytől néhány méterre próbált meg átkelni az úttesten, ám az autós fékezés nélkül elütötte. A baleset következtében az idős nő súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mentők kórházba szállították, de ott néhány órával később elhunyt. A baleset pontos körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja. Az autó vezetője ellen büntetőeljárás indult - közölte a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.