Bulvár

Bilincsben a szegedi Bonnie és Clyde

Bilincsben a szegedi Bonnie és Clyde

2009. július 2., csütörtök
Bilincsben a szegedi Bonnie és Clyde

Őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság a szegedi Bonnie és Clyde-ot, akik ugyan nem bankot raboltak, hanem autókat törtek fel - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A szerda hajnali órákban egy állampolgár jelentette be a rendőrség 107-es segélyhívószámára, hogy a Kecskeméti utcában két személy egy Suzuki után éppen egy Mazda típusú személygépkocsit kísérel meg feltörni. Az ügyeletvezető azonnal járőröket irányított a helyszínre. Amikor a páros meglátta a rendőröket, sietve távozni akartak. A bejelentő látta, hogy merre mennek, így ő tájékoztatta az ügyeletvezetőt, aki rádión keresztül az elkövetők nyomára vezette a járőröket. Az állampolgári segítségnek köszönhetően néhány percen belül sikerült is elfogni egy 30 éves férfit és 29 éves mennyasszonyát. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a férfi ellen elfogatóparancs van érvényben, mivel nem kezdte meg szabadságvesztés büntetését. Ezért őt kihallgatását követően a rendőrök a Szegedi Fegyház és Börtönbe szállították. Az ügy azonban itt még nem ért véget, ugyanis tegnap este az egyik áruház biztonsági szolgálata bejelentette, hogy tetten értek egy nőt, aki különféle kozmetikai cikkeket akart eltulajdonítani 20.147,- forint értékben. A nő előállítása során kiderült, hogy ugyanarról van szó, akit hajnalban már az autók feltörése miatt párjával együtt előállítottak. A nő ugyanis barátjának BV intézetbe történt befogadása után nem tudott magával mit kezdeni és bánatában úgy döntött, hogy lopni indul. A 29 éves nőt a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatását - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.