/

A kórházban halt meg az elgázolt biciklis

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kórházba szállítást követően vesztette életét az a kerékpáros, akit egy Mercedes Atego típusú tehergépkocsi ütött el tegnap délután a Széksósi úton – tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A 77 éves szegedi férfi kerékpárjával haladt Szeged felől Sziksós irányába, amikor az Északi sor és a Széksósi út kereszteződésénél át akart kelni az úttesten a kerékpárút nyomvonalát követve. Az idős férfi azonban nem győződött meg arról, hogy azt biztonságosan megteheti-e, így egy Szeged felől érkező Mercedes Atego elé lépett. A tehergépkocsi vezetője próbálta elkerülni az ütközést, de az nem sikerült.
A helyszínre érkező mentők a kerékpárost súlyos sérülésekkel szállították a Traumatológiai Klinikára, ahol néhány órával később elhunyt.
A Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit – közölte a szóvivő.

Előző sztori

Új igazolás: a Volánban folytatja Végh Ariel

Következő sztori

Már a szegedi tekések is edzésbe álltak