Bulvár

A kórházban halt meg az elgázolt biciklis

A kórházban halt meg az elgázolt biciklis

2009. július 21., kedd
A kórházban halt meg az elgázolt biciklis

Kórházba szállítást követően vesztette életét az a kerékpáros, akit egy Mercedes Atego típusú tehergépkocsi ütött el tegnap délután a Széksósi úton - tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A 77 éves szegedi férfi kerékpárjával haladt Szeged felől Sziksós irányába, amikor az Északi sor és a Széksósi út kereszteződésénél át akart kelni az úttesten a kerékpárút nyomvonalát követve. Az idős férfi azonban nem győződött meg arról, hogy azt biztonságosan megteheti-e, így egy Szeged felől érkező Mercedes Atego elé lépett. A tehergépkocsi vezetője próbálta elkerülni az ütközést, de az nem sikerült. A helyszínre érkező mentők a kerékpárost súlyos sérülésekkel szállították a Traumatológiai Klinikára, ahol néhány órával később elhunyt. A Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.