Közélet

Ujhelyi feledékenysége aggasztja Bodóékat

Ujhelyi feledékenysége aggasztja Bodóékat

2009. június 26., péntek
Ujhelyi feledékenysége aggasztja Bodóékat
sajtaj

A feledékeny államtitkár – ezzel a címmel tartott pénteken sajtótájékoztatót Bodó Imre és Kalmár Ferenc, a Fidesz országgyűlési, illetve a KDNP önkormányzati képviselője. A cím a Zuschlag-perben kedden meghallgatott Ujhelyi István tanúvallomására utal. Ahogy arról portálunk is beszámolt, az államtitkár ugyanis igen gyakran használta a „nem emlékszem pontosan” kifejezést.

Bodó Imre

szerint nem tölthetne be olyan felelős posztot, mint az államtitkári az a politikus, aki bizonyos idő elteltével nem emlékszik finanszírozással, szervezeti működésel kapcsolatos struktúrákra, azzal kapcsolatos döntésekre. Ugyanis a "nem emlékszem" és a "nem tudtam róla" kifejezések között óriási a különbség. Az ellenzéki politikus egy példát is emített, mint mondta, nem lenne hiteles a bíróság előtt egy közlekedési balesetnél azzal érvelni, hogy azért nem álltam meg a stoptáblánál, mert az adott pillanatban a táblára, illetve annak jelentésére nem emlékezett pontosan.

Kalmár Ferenc

azzal egészítette ki kollégáját, hogy az ilyen tanúvallomások is mutatják, hogy egyre mélyebb erkölcsi válságba taszítja a közéletet a kormányzó elit. Mintha csak dagasztanánk a sarat, és ebből egyetlen kiút az előrehozott választás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.