Orbán Szegeden: Csak a Fidesz segíthet az országon!

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

epv19Magyarországon ma senki más nincs abban a helyzetben, hogy segítsen az országon, csak a Fidesz – mondta Orbán Viktor pártelnök a Fidesz európai parlamenti választási kampányát záró nagygyűlésén péntek este Szegeden.

Haág Zalán kollégánk Orbán Viktorral készített interjúját A hét embere rovatunkban, ide kattintva olvashatják el.

„Másra is lehet, de csak a Fideszre érdemes szavazni” – jelentette ki a pártelnök, akit több ezres hallgatósága ütemes „Viktor, Viktor” kiáltásokkal és tapssal fogadott.

Erős Magyarországhoz erős kormány kell, az erős kormányhoz, pedig erős parlamenti többség szükséges. Senki más nincs abban a helyzetben, hogy erős parlamenti többséget adjon az országnak, csak a Fidesz – hangsúlyozta a politikus.

Kizárólag a Fidesznek van esélye arra, hogy létrehozza a magyar gazdaságból hiányzó egymillió munkahelyet, helyreállítsa a felbomlott a rendet és közbiztonságot – jelentette ki Orbán Viktor.

„Vasárnap olyasmi történhet Magyarországon, amelyre talán egyikünk sem számított. Szélesebb összefogás, olyan erős nemzeti egység jöhet létre, amelyre talán a rendszerváltáskor sem volt példa” – közölte a pártelnök.

Az emberek közötti különbségek ugyan nem tűntek el, de „zárójelbe kerültek”, mindenki – lassacskán már pártállásra való tekintet nélkül – azt mondja, „legyen ennek vége, csomagoljanak össze, menjenek és kezdődjön valami más” – mondta a politikus.

Azoknak, akik néha talán bizonytalanok voltak abban, hogy demokratikus módon lehet-e változtatni, a pécsi időközi választás elűzte a kételyét. Pécs azt üzeni: a demokrácia azoké, akik élnek vele, akik kezükbe veszik sorsuk irányítását – biztatta szavazásra a jelenlévőket a Fidesz elnöke.

Előző sztori

Orbán: Aki erős Magyarországot akar, a Fideszre szavaz

Következő sztori

Sikeres magyar rajt a szegedi kajak-kenu Világkupán