Hétfő: Közönségtalálkozók a Szabadtéri sztárjaival

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn is folytatódnak a közönségtalálkozók a Reök átriumában a Szabadtéri Játékok legnevesebb sztárjaival. A Közéleti Kávéházban egy nyugalmazott rendőr a vendég, aki költő, (avagy egy költő, aki rendőr volt?), folytatódik a Szegedi Vakáció a könyvtárban és a Folk Híd – Nemzetközi Néptáncfesztivál. A mozikban jobbnál jobb filmek, sőt szünidei matiné – a buli, úgy tűnik ma elmarad, ha nem akarnak otthon maradni hétfőn este, menjenek moziba…

Közönségtalálkozók a Szabadtéri sztárjaival

A Szabadtéri Játékok legnevesebb sztárjaival találkozhatnak a nézők a Reök átriumában az előadásokhoz kapcsolódó közönségtalálkozókon, ahol a nézők megismerkedhetnek a sztárokkal, titkokat tudhatnak meg az előadásokról, képletesen beleshetnek a kulisszák mögé. A találkozók ingyenesen látogathatók, a műsorvezető Balog József újságíró és Márok Tamás, a Szeged Városi TV munkatársa lesz. Hétfőn 16.30-kor a Cigányszerelem szereplőivel, Stohl Andrással, Rácz Ritával, Kovács Patríciával és Gesztesi Károllyal találkozhatunk.

Közéleti Kávéház

A Somogyi-könyvtárban hétfőn 17 órakor A holnap reménye. Vendég: v. Nyilas Péter István ny. rendőr főhadnagy, költő. Beszélgetőtárs: Nyilas Péter könyvtáros. Házigazda: Nagy Péter jogász.

Szegedi Vakáció a könyvtárban

A Csillag téri fiókkönyvtárban (Kereszttöltés utca 29.) 10-12 óráig aszfaltrajz-verseny Cserhalmi Krisztina, Makra Erzsébet és Szalma Andrea könyvtárosok vezetésével. Jelentkezni lehet: a 469-838-as telefonszámon, vagy a helyszínen.

Az Északvárosi fiókkönyvtárban (Gáspár Z. utca 6.)10-12 óráig Benedek Elek mesék olvasása Kiss Katalin és Mojzesné Süli Anna könyvtárosok vezetésével. Jelentkezni lehet: a 635-357-es telefonszámon, vagy a helyszínen.

A Petőfi-telepi fiókkönyvtárban (Szántó Kovács J. utca 28.) 10-12 óráig gyöngyfűzés Megyesi Beáta könyvtáros vezetésével. Jelentkezni lehet: a 634-052-es telefonszámon, vagy a helyszínen.

Folk Híd – Nemzetközi Néptáncfesztivál

A Szeged Táncegyüttes Székházában (Kálvária sgt 12.) hétfőn 19.30-kor folklórbemutatókat láthatunk.

Hétfői moziműsorok

A Grand Caféban hétfőn:
19 órakor: Gran Torino – feliratos amerikai film, rendező: Clint Eastwood.
21 órakor: Az osztály – feliratos francia film, rendező: Laurent Cantet.

A Belvárosi Mozi hétfői műsora:

Zsigmond Vilmos terem:
14 órakor: Szünidei matiné – Cincin lovag (The Tale of Despereaux) – színes, szinkronizált amerikai animációs kalandfilm.
16 és 18 órakor: Utazás a Föld középpontja felé 3D – színes, feliratos amerikai családi kalandfilm, rendező: Eric Brevig.
20 órakor: Terminátor – Megváltás – színes, szinkronizált amerikai akció, sci-fi.

Balázs Béla terem:
16 órakor, 18.15-kor és 20.30-kor: A nő másik arca – színes, feliratos amerikai-angol romantikus dráma. Rendező: Hans Canosa.

Csőke József terem:
16.15-kor, 18.15-kor és 20.45-kor: Őrült Szentivánéj – színes feliratos lett-angol-osztrák-orosz film. Rendezte: Alexander Hahn.

Előző sztori

Hosszú szélcsend után újra forog a dorozsmai szélmalom

Következő sztori

Lófara-ügy: Botka nem az érveket, a civileket támadja