Bulvár

Afgán gyerekek Szeged közelében

Afgán gyerekek Szeged közelében

2009. június 13., szombat
Afgán gyerekek Szeged közelében

Három afgán gyereket igazoltattak lakossági bejelentés alapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bevetési Szolgálatának munkatársai szombatra virradó éjszaka Szeged közelében - tudatja a rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletére egy állampolgár jelentette be, hogy három fiatalt lát a Dorozsmai úton gyalogolni. Az ügyeletes kiküldte a járőröket, akik megállapították, hogy afgán gyerekekről van szó, akik vélhetően korábban a zöld határon keresztül érkeztek Magyarországra. A fiatalok sorsáról idegenrendészeti eljárás dönt. Közben a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett egy Volkswagen típusú személygépkocsival egy szerbiai állampolgár. Az útlevélkezelő észlelte, hogy a jármű alvázszáma és a forgalmi engedélyben szereplő adatok eltérnek egymástól, ezért a férfit előállították. Ellene a Szegedi Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a sajtóközleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.