Sport

Kézilabda: Utolsó esély

Kézilabda: Utolsó esély

2009. május 23., szombat
Kézilabda: Utolsó esély

Ebéd helyett MKB Veszprém – Pick Szeged bajnoki döntőn szurkol majd vasárnap nagyon sok kézilabda-szerelmes. A finálé akár be is fejeződhet.

Nagyon leegyszerűsödött a férfi kézilabda-bajnoki döntő képlete: a Pick Szeged csak akkor szerezheti meg az aranyérmet, ha három mérkőzést nyer egymás után az MKB Veszprém ellen. Kérdés, lesz-e három találkozó. Ha vasárnap a Veszprém hazai pályán nyer, akkor vége a finálénak. Ennek oka, hogy

Mocsai Lajos

együttese már kétszer legyőzte a Pick Szeged együttesét. Az első mérkőzésen minden gond nélkül nyertek hazai pályán, míg kedden az újszegedi sportcsarnokban az utolsó percben fordítottak és egy góllal voltak jobbak riválisuknál. A Pick Szeged a szombat estét Alsóörsön tölti, és innen utazik vasárnap délelőtt Veszprémbe. Azt mindenki tudja, hogy mire képes a hazai gárda, hiszen egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. A Pick Szeged most kezd újra összeállni, de úgy tűnik kicsit későn. Óriási bravúrra lesz szükség a vasárnap 12.30-kor (m1) kezdődő találkozón, hogy a három nyert mérkőzésig tartó bajnoki döntő folytatódjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.