Utazás

Utazás: Kréta és Elisabeth

Utazás: Kréta és Elisabeth

2009. május 25., hétfő
Utazás: Kréta és Elisabeth
kreta
Kréta, nyári fesztivál, Elisabeth, repülési akciók és sok minden más vár ránk együttműködő partnerünk, a C&T Hungary Kft. aktuális utazási hírei és ajánlatai között.

1. Hírek a nagyvilágból

Ismét kedvezmények várják a pincészetekben!

pince
A Magyar Turizmus Zrt. és a Nyitott Pincék Szövetsége szervezésében, idén 4. alkalommal kerül sor a pünkösdi hétvégén a Nyitott Pince Napok rendezvényre 2009. május 30. és június 1. között.

Az immár hagyománnyá vált nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében több mint 150 csatlakozott pincészet idén is három napon keresztül várja a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval. Az akció célja a pincelátogatás népszerűsítése és a hazai borturizmus élénkítése. Az esemény szorosan kapcsolódik a Kulturális Turizmus Éve „Bor és gasztronómia" pilléréhez.

Az akció keretében a csatlakozott pincészetek vállalják, hogy a három napból minimum két napon 9 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a gazda vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket. Az érdeklődők megtekinthetik a pincészetet, továbbá kedvezményesen - akár ingyenesen, vagy fél áron - kóstolhatják meg a pince borait, és a vásárolt borok árából is engedményt kapnak.

A háromnapos akciótól a szervezők a vendégéjszakák számának növekedését remélik, tekintettel arra, hogy a borbarátok várhatóan a tőlük távolabb eső borvidékekre is ellátogatnak. Utazásuk megtervezésében a www.itthon.hu mellett, segítségükre lehet a május 18-tól elérhető www.borkaland.hu élményportál, a borturisztikai szolgáltatók első átfogó hazai adatbázisa. Cél, hogy mind többen ismerjék meg Magyarország gyönyörű borvidékeit, változatos borkínálatát, és egyre nagyobb borkedvelői kör alakuljon ki.

Gyorsabb a forgalom a horvát alagutakban

autopalya5
Azoknak a vendégeknek, akik idén nyáron az A1 autópályán tervezik megközelíteni a tengerpartot, már nem kell aggódniuk a Mala Kapela és a Sveti Rok környékén korábban tapasztalható dugók miatt. Április elején ugyanis Horvátország két leghosszabb alagútját új járatokkal bővítették. Ennek köszönhetően az alagutakban immár kétsávos lesz a közlekedés, így megnő azok átfolyási sebessége. Az új járatok megnyitása után a korábbiakat ideiglenesen lezárják, hogy felkészítsék az egyirányú kétsávos közlekedésre, emellett a szellőzőrendszert is korszerűbbre cserélik. A kétsávos, egyirányú közlekedést várhatóan a főszezon elejére valósítják meg a járatokban. A munkálatok befejezése után a járatokban folyó közlekedés átlagsebessége 100 km/h lesz (jelenleg 80 km/h). A Sveti Rok alagút két járatát 4 darab gépjárművek által használható és 15 darab gyalogosok által használható átjáró köti össze, a Mala Kapela alagútban pedig hat gépjárműátjáró és 14 gyalogos átjáró lesz.

2. Utazások, akciók

A GYEREKÁRAT MI FIZETJÜK!

Most családonként akár 69 900 forintot is spórolhat nyaralásán!

Célterület: Tunézia - Monastir, Djerba, Egyiptom - Hurghada, Sharm el Sheikh, Törökország

Foglalás: 2009. május 19. és 29. között katalógusár alapján

Kedvezmény:az első gyermek részvételi díját mi álljuk

+

ingyenes parkolást biztosítunk az első hétre az Airport Hotel parkolójában

gyerek-utazas

Külön fizetendő: a repülőtéri illeték, vízumdíj, szervízdíj, utasbiztosítás és a fakultatív programok

Foglalás, bővebb információk:

travel@congresstravel.hu

Szezonnyitó akció!

Kréta repülővel - Június 12, 19.

8 nap / 7 éj Ft/fő

kreta

MALIA/Elli 4*, 4 fős apartman, önellátás

49.900

Ft/fő/hét HERSONISSOS/Hotel Dimitrion 4*, félpanzió

84.900

Ft/fő/hét

HERSONISSOS/Hotel Pela Maria 3*, all incl.

99.900

Ft/fő/hét

Külön fizetendő:

repülőtéri illeték 24.000 Ft/fő, foglalási díj 1.000 Ft/fő, transzfer 6.000 Ft/fő, 1% sztornóbiztosítás, utasbiztosítás 445 Ft/fő/nap

Foglalás, bővebb információk:

travel@congresstravel.hu

3. Minden, ami repülés

A380-as most 380-ért

2009. június 1.-én az Emirates légitársaság A380 géptípusa Bangkokba kezdi meg működését. BANGKOK most

380 Euró

- illetékekkel együtt

125700 Ft

Az ár kifelé csak az alábbi járatokra, visszafelé bármely járatra foglalható: Bécs Dubai 15:30 - 22:55 Dubai Bangkok 09:40 - 19:00

Ajándék:

szállás Dubaiban, transzfer és vízum a kifelé úton. Wizzair-rel a gyerekek ingyen repülnek! Foglaljon május 22. és 26. között! Az ajánlat csak a következő útvonalakra érvényes:

  • Budapest - Burgasz
  • Budapest - Korfu
  • Budapest - Kréta-Heraklion
  • Budapest - Várna
  • Kolozsvár - Palma de Mallorca
  • Kijev - Antalya
  • Katowice - Burgasz

- Az akció csak azokra a gyerekekre érvényes, akik az utazás(ok) idején 2-14 évesek. - A gyerekeknek a repülőút ára, a kötelezően fizetendő adók és a foglalási díjak ingyenesek. Az ajánlat nem vonatkozik a választható szolgáltatások díjaira, mint pl. poggyász, biztosítás, elsőbbségi beszállás és egyéb szolgáltatások díjai, amelyek a foglaláskor érvényben lévő árakon fizetendők. - Az utazást 2010. március 27-ig be kell fejezni. - Az ajánlat nem érvényes a Wizz Air csoport foglalási részlegén keresztül intézett csoportos foglalásokra. - Több - maximum 10 - gyerek együttes utazása esetén egy felnőtt (16 éves vagy annál idősebb) kísérő szükséges.

Foglalás, bővebb információk:

repulojegy@congresstravel.hu

4. Színház, koncert

Ön se maradjon le! TOP 10 LISTA

1. Balaton Sound Fesztivál 2009 Bérlet

2. VOLT Fesztivál 2009 Bérlet

3. Lévay-Kunze: ELISABETH, Szegedi Szabadtéri Játékok

  1. VÁMPÍROK BÁLJA, Pesti Magyar Színház
  2. Balaton Sound Fesztivál/ 2. Nap - július 10.
  3. ALEXANDROV Kórus és Táncegyüttes, Papp László Budapest Sportaréna
  4. Zséda Rouge Koncertshow, Papp László Budapest Sportaréna
  5. Fishing on Orfű 2009 Fesztivál Bérlet
  6. Lehár Ferenc: Cigányszerelem, Szegedi Szabadtéri Játékok
  7. SPAMALOT, Madách Színház
nyari-fesztival

Volt és Sound fesztiválra elővételes áron június 12-ig lehet jegyet vásárolni! Az ÁFA emelés a színház-, koncert és fesztiváljegyeket is érinti!!! Július 1-től 25%-ra nő az ÁFA. Spóroljon és vegye meg jegyét június 30-ig 20%-os ÁFA tartalommal. Jegyek megvásárolhatók irodánkban, melyek üdülési csekkel is fizethetőek.

C&T Hungary Utazási Iroda Szeged, Dáni utca 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.