Sport

Rangadót nyert az FK Szeged

Rangadót nyert az FK Szeged

2009. május 11., hétfő
Rangadót nyert az FK Szeged

Igazi rangadót játszott hétvégén az FK 1899 Szeged a megye harmadik osztályában. A szegediek továbbra is a feljutásért küzdenek, s egy mérföldkőnek is tekinthető az idegenbeli győzelem, hiszen azt a Pusztamérgest verték meg, mely az elmúlt hét fordulóban mindegyik mérkőzését megnyerte.

Az első félidőben a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, és egy jogos tizenegyessel meg is szerezték a vezetést. Ám egy fejes góllal egyenlített az FK. Két szabadrúgást követően született a Szeged második és harmadik gólja. Egy kapushibát kihasználva jött a negyedik, majd egy gyönyörű cselsorozat után egy kapáslövés követően landolt a labda a pusztamérgesi hálóban. „Fontos mérkőzést nyertünk meg, egy olyan csapatot sikerült két vállra fektetni, mely az utóbbi hét találkozóján nem talált legyőzőre" - nyilatkozta portálunknak

Hüvös Gábor

, a csapat trénere. "Az első félidő döcögősebbre sikeredett, de később szinte minden tekintetben felülmúltuk az ellenfelünket. Két kulcsmomentum határozta meg a győzelmünket, az egyik a jobb erőnlétünk, a másik pedig csatárunk,

Ács

Sándor

négy gólja. Szerencsésebb sorsolásunk van, mint a második, feljutó helyért küzdő riválisunknak, a Szatymaznak. Remélem, nem a félbeszakadt mérkőzésünkön fog eldőlni a feljutás, és legalább egy újrajátszást szavaznak meg a szövetségben..."

A labdarúgó megye III. osztály 21. fordulójában: Pusztamérges - FK 1899 Szeged 1-5 (1-1).

Pusztamérges, 100 néző. Vezette: Széll, Cser.

Pusztamérges:

Berkes - Szekeres (Király 57.p.), Sztanojev, Erdei (Dobák 60.p.), Csongrádi, Földeák, Barna (Nagyapáti 78.p.), Kővári, Kispál, Makra (Csala 55.p.), Temesvári. Edző: Badényi János.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T. 80.p.) - Kránicz, Meszes Cs. (Bacsó 82.p.), Burzon (Túróczi 62.p.), Fodor (Hüvös 18.p), Lednitzky (Becsei 80.p.), Halász (Vozár 84.p.), Hulánszky, Ács (Majoros 82.p.), Nagy, Joszt. Játékos-edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Temesvári 36. percben, illetve Ács (4) a 42. p., a 60.p., a 68.p., a 75.p., Túróczi a 83.p.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.