Sport

Asztalitenisz: Döntetlennel Európában a Floratom

Asztalitenisz: Döntetlennel Európában a Floratom

2009. május 17., vasárnap
Asztalitenisz: Döntetlennel Európában a Floratom
pingpong18

A férfi asztalitenisz extraliga hétvégi fordulójában hazai pályán játszott döntetlent a sereghajtóval szemben a szegedi együttes, ennek ellenére eldőlt: jövőre is indulhat nemzetközi kupában!

Győzelmi reményekkel lépett asztalhoz szombaton délidőben a Floratom, hiszen amellett, hogy a sereghajtó látogatott Szegedre, az őszi szezonban Tatabányán 7-0-ra győzött riválisa ellen. A

Dudás-Lukács

pár gyors három játszmában múlta felül az egykori válogatott

Molnár-Béres

duót, majd Lukács sikere sem forgott veszélyben; 2-0.

Erdélyi

sokáig vezetve végül nem bírt Molnárral, majd Dudás szenvedett nem várt vereséget a parádézó Bérestől; 2-2. Lukács két mérkőzéslabdát hagyott kihasználatlanul Molnárral szemben, Dudás viszont simán verte

Harasztovichot

; 3-3. Erdélyi végletekig kiélezett küzdelemben, minimális különbséggel bukott Béressel szemben, így meglepetésre a vendégek vezettek a záró kör előtt; 3-4. Dudás azonban „helyre tette" a hazai közönséggel is szóváltásba került Molnárt, de ezt követően két papírforma eredmény született, így alakult ki végül az 5-5. A döntetlennel a Floratom Szeged már biztosan a nemzetközi kupaindulást érő 6. helyen zárja a bajnokságot! Lukács Levente:

„Az összes kritikus meccset elbuktuk, így nem érdemeltünk győzelmet."

A férfi asztalitenisz extraliga 17. fordulójában: Floratom Szeged - Spar SE Tatabánya 5-5.

Szeged, 100 néző. Győztek: Dudás 2, Erdélyi és Lukács 1-1, illetve a Dudás-Lukács pár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.