Asztalitenisz: Döntetlennel Európában a Floratom

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pingpong18A férfi asztalitenisz extraliga hétvégi fordulójában hazai pályán játszott döntetlent a sereghajtóval szemben a szegedi együttes, ennek ellenére eldőlt: jövőre is indulhat nemzetközi kupában!

Győzelmi reményekkel lépett asztalhoz szombaton délidőben a Floratom, hiszen amellett, hogy a sereghajtó látogatott Szegedre, az őszi szezonban Tatabányán 7-0-ra győzött riválisa ellen. A Dudás-Lukács pár gyors három játszmában múlta felül az egykori válogatott Molnár-Béres duót, majd Lukács sikere sem forgott veszélyben; 2-0. Erdélyi sokáig vezetve végül nem bírt Molnárral, majd Dudás szenvedett nem várt vereséget a parádézó Bérestől; 2-2. Lukács két mérkőzéslabdát hagyott kihasználatlanul Molnárral szemben, Dudás viszont simán verte Harasztovichot; 3-3. Erdélyi végletekig kiélezett küzdelemben, minimális különbséggel bukott Béressel szemben, így meglepetésre a vendégek vezettek a záró kör előtt; 3-4. Dudás azonban „helyre tette” a hazai közönséggel is szóváltásba került Molnárt, de ezt követően két papírforma eredmény született, így alakult ki végül az 5-5. A döntetlennel a Floratom Szeged már biztosan a nemzetközi kupaindulást érő 6. helyen zárja a bajnokságot!

Lukács Levente: „Az összes kritikus meccset elbuktuk, így nem érdemeltünk győzelmet.”

A férfi asztalitenisz extraliga 17. fordulójában: Floratom Szeged  –  Spar SE Tatabánya 5-5. Szeged, 100 néző.

Győztek: Dudás 2, Erdélyi és Lukács 1-1, illetve a Dudás-Lukács pár

no images were found

Előző sztori

Fidesz: Elég a közpénzből finanszírozott pártkampányból!

Következő sztori

Hétfő: Hamlet másképp a Reökben