Bulvár

Halálos baleset Dorozsmán

Halálos baleset Dorozsmán

2009. május 24., vasárnap
Halálos baleset Dorozsmán

A helyszínen életét vesztette a jármű vezetője abban a balesetben, amely szombaton éjjel, néhány perccel éjfél előtt történt Kiskundorozsmán - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség adatai szerint a 26 éves mórahalmi fiatalember a Budapesti út felől közlekedett Lada gépkocsijával a Dorozsmai úton. A Negyvennyolcas utcánál lévő körforgalomnál feltehetően a nagy sebesség miatt járművével balra sodródott, és az út menti villanyoszlopnak ütközött. A sofőr a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járművezető a biztonsági övet nem használta. A helyszínelés ideje alatt - mintegy másfél órán át - teljes útlezárás volt ezen az útszakaszon. A Szegedi Rendőrkapitányság a baleset körülményeit vizsgálja - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.