Kultúra

Novák Mihály fotókiállítása

Novák Mihály fotókiállítása

2009. május 17., vasárnap
Novák Mihály fotókiállítása
novak_kiall

Május 19-én 18 órakor nyílik Novák Mihály fotóriporter kiállítása a Millenniumi Kávéházban. A kiállított fényképek mottója: "Ami elhagyható, azt el is kell hagyni!"

Novák Mihály

az újvidéki televízió operatőreként dolgozott 1999-ig, majd a szabadkai székhelyű Suboticke Novine és Suboticke nevű hetilapoknál fotóriporterkedett. Alapító tagja a 9+1 képzőművészeti csoportnak, alkotó eleme volt több művésztelepnek értékes munkájával, a nulladik filmkocka kitalálója. A kiállított fényképek mottója: "Ami elhagyható, azt el is kell hagyni!" Filmre fényképezett, a számítástechnika segítsége nélküli érintetlen nagyításokról van szó. A lomográfia szabálya, hogy nincs szabály. A művész ezt az elvet követve a filmet különböző módon sanyargatta, melegítette, festette és karcolta. Az érdeklődő szemek a jelenleg munkanélküli szabadúszó fotóriporter fotókiállítását május 19-én 18 órakor láthatják a Millenniumi Kávéházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.