Sport

Sopron - Szeviép: Megvannak a döntő időpontjai!

Sopron - Szeviép: Megvannak a döntő időpontjai!

2009. április 18., szombat
Sopron - Szeviép: Megvannak a döntő időpontjai!

Mint arról a SZEGEDma.hu beszámolt, pénteki bravúros pécsi győzelmével bejutott az Uniqa női kosárlabda NB I döntőjébe a Szeviép-Szeged. A szegediek ellenfele az utóbbi két esztendő bajnoka, a Győrt 2-0-lal búcsúztató MKB-Euroleasing Sopron lesz. A párharc három nyert meccsig tart, s már meg is vannak az összecsapások időpontjai!

A magyar női kosárlabda-válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt feszített menetben zajlik az idei bajnokság véghajrája, a döntőben is kétnaponta mérik majd össze tudásukat a küzdő felek. Nem csupán a pillanatnyi forma lesz tehát a meghatározó, hanem az is, ki bírja jobban erővel a megpróbáltatásokat, a hosszú utazásokat, ki teszi túl magát könnyebben a mérkőzéseken óhatatlanul begyűjtött kisebb sérüléseken. Az utóbbi két esztendő bajnokának, a friss Euroliga-negyedik Sopron mellett a rutin és a nagyobb tapasztalat, valamint a némiképp hosszabb kispad szólhat, míg a Szeviép abban reménykedhet, hogy a Pécs (mely egyébként 1997 után először maradt le a fináléról) legyőzéséből fakadó pluszenergiákat a döntőben is mozgósítani tudja, s lendületből érkezve esetleg meglepheti a riválist, ha az már a zsebében érzi az aranyérmet. A párharc három nyert meccsig tart, a pályaelőny az alapszakaszban első helyen végzett hűség városiaké.

Az MKB-Euroleasing Sopron - Szeviép-Szeged bajnoki finálé időpontjai:

1. mérkőzés:

április 20. (hétfő) 18 óra, Sopron

2. mérkőzés:

április 22. (szerda) 16.45, Szeged

3. mérkőzés:

április 24. (péntek) 18 óra, Sopron

4. mérkőzés (ha szükséges):

április 26. (vasárnap) 18 óra, Szeged

5. mérkőzés (ha szükséges):

április 28. (kedd) 18 óra, Sopron

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.