Bulvár

Kétórás várakozás Röszkén befelé

Kétórás várakozás Röszkén befelé

2009. április 14., kedd
Kétórás várakozás Röszkén befelé

Kétórásra nőtt a belépő forgalomban a várakozási idő a röszkei határátkelőhelyen kedd kora délutánra, a Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt - tájékoztatta az MTI-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

S

zenti Szabolcs

elmondta: délután a várakozási idő további növekedésre számítanak, estétől azonban normalizálódik majd a helyzet. Legközelebb a hétvégén lesz hasonló intenzitású forgalom a belépő oldalon. A rendőrség azt javasolja, hogy a gyorsabb határátlépés érdekében az utazók vegyék igénybe a tompai vagy a tiszaszigeti átkelőhelyet. Utóbbin vasárnap is jelentős volt a forgalom, az átkelő naponta nyolc és tizenhat óra között van nyitva magyar és szerb állampolgárok számára - tette hozzá. Az ünnepi hétvégén egyébként erős volt a forgalom, de az átkelőn az ellenőrzéseknél tartani tudták az egyórás várakozási időt. A négy nap alatt az országba valamivel több mint negyvenötezer utazó lépett be, és csaknem harminc ezren léptek ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.