Bulvár

Jelentős torlódás várható péntektől a röszkei átkelő kilépő oldalán

Jelentős torlódás várható péntektől a röszkei átkelő kilépő oldalán

2009. április 7., kedd
Jelentős torlódás várható péntektől a röszkei átkelő kilépő oldalán

A húsvéti ünnepek, valamint a szabadságok, iskolai szünetek miatt péntektől jelentős torlódás várható a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a várakozási idő elérheti akár a négy órát is - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

Az előrejelzések szerint a személyforgalomban a Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások miatt a hét végén egy-négyórás, a teherforgalomban pedig egy-kétórás sor alakulhat ki - mondta Pál János alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A Magyarországra belépni szándékozók vasárnap este és hétfőn számíthatnak fél órát meghaladó várakozásra - közölte az alezredes. Kerülni a tompai átkelő felé érdemes, amely az M5-ös autópályáról a soltvadkerti vagy a kiskunfélegyházi kijáratnál lehajtva csupán 5 kilométeres kerülőt jelent. A magyar és szerb állampolgárok 8 és 16 óra között igénybe vehetik a tiszaszigeti határátkelőhelyet is - tudatta a szóvivő. A hatóságok a román határszakaszán a hazatérő román vendégmunkások miatt a nagylaki határátkelőhelyen is intenzív kilépő határforgalomra számítanak, itt a várakozási idő meghaladhatja a 30 percet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.