Sport

Döntőre hajt a Szeged a vízilabda LEN-kupában

Döntőre hajt a Szeged a vízilabda LEN-kupában

2009. március 17., kedd
Döntőre hajt a Szeged a vízilabda LEN-kupában

Bizakodva készül a szombaton az orosz Szintez Kazany ellen sorra kerülő LEN-kupa-negyeddöntő-visszavágóra a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata.

"A Vasas és a Szentes ellen kimondottan jól játszottunk, pedig

Varga Tamás

és

Baksa László

sem szerepelt sérülés miatt - mondta az együttes keddi sajtótájékoztatóján

Kásás Zoltán

vezetőedző. - Mindketten edzenek már, de kérdéses a játékuk, csak reménykedni tudok, hogy számíthatok rájuk. A Kazany semmit sem bíz a véletlenre, már Belgrádban vannak, előbb a Partizannal, majd a Vojvodinával kétkapuznak. Mi is jó passzban vagyunk, a héten is keményen tréningezünk." A magyar csapat az első meccsen, múlt szombaton bravúros 10-10-es döntetlent ért el a két évvel ezelőtti LEN-kupa-győztes ellen, így bizakodva várja a visszavágót. "Ha kell, összedrótozom magam. Ez egy olyan meccs, amelyen kötelező játszanom. A bal lábam húzódott meg, szerencsére a kezeléseknek köszönhetően egyre jobb állapotban van, a héten már teljes intenzitással tréningezhetek" - nyilatkozta a csapatkapitány, a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás. A Tisza partján nagy a várakozás, valószínűleg megdől az eddigi nézőrekord - 900 néző - az újszegedi sportuszodában. A csapat 1996-ban jutott be utoljára a nemzetközi kupában (LEN) a döntőbe, akkor a

Molnár, Fodor, Steimetz B., Kiss Cs.

fémjelezte gárda második lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.