Bulvár

Más adataival próbálkozott, elkapták

Más adataival próbálkozott, elkapták

2009. február 23., hétfő
Más adataival próbálkozott, elkapták

Más személyi adatait diktáltba be ellenőrzésre egy férfi szombaton este egy szegedi szórakozóhelyen, de a rendőröknek feltűnt a turpisság - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

sajtószóvivője.

Mint kiderült, a férfi tudta, hogy a bíróság körözi pénzbüntetés meg nem fizetése miatt, ezért amikor a rendőrök igazoltatták, azt állította, hogy nincs nála semmilyen irat. Az általa bediktált adatok valósak voltak, azonban a rendőröknek gyanússá vált a férfi, ezért lekérték a személyhez tartozó fényképet is, így derült ki a csalás. A Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai ezután a férfit a szórakozóhelyről a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, mivel a bíróság a rá kiszabott pénzbüntetést meg nem fizetése miatt szabadságvesztésre változtatta át. A hétvégén Szegeden összesen hét körözött személyt fogtak el a rendőrök - tájékoztatott a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.