/

Havazás – Több baleset történt Csongrád megyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több baleset történt Csongrád megyében a pénteken lehullott mintegy három centiméternyi hó miatt – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A régi 5-ös úton péntek délelőtt Röszke közelében két személygépkocsi frontálisan ütközött, az egyik jármű teljesen kiégett – közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A 47-es főúton a kardoskúti elágazásnál egy kamion megcsúszott, “bebicskázott” és egy fának ütközött. Senki sem sérült meg, de a műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták – tudatta a hadnagy.
Szikáncs és Földeák között két autó ütközött frontálisan, személyi sérülés itt sem történt, de az utat a helyszíni szemle befejezéséig lezárták – közölte a szóvivő.
Gyuris Ferenc, az Országos Meteorológiai Szolgálat szegedi ügyeletese elmondta, hogy éjfél óta mintegy három centiméter hó esett le a környéken. Jelentős hómennyiség a közeli napokban már nem várható. A hőmérséklet 0 és 1 Celsius-fok között van, s a hétvégén is hasonló időre – nappal lassú olvadásra, éjjel fagyra – lehet számítani.
Ábrahám Attila, a Magyar Közút Kht. szegedi üzemmérnökségének ügyeletese azt közölte, hogy a városban és annak környékén valamennyi út hókásás, latyakos, de járható. Éjfél óta folyamatosan dolgoznak az utak megtisztításán, jelenleg is öt munkagép járja a kisebb utakat.

Előző sztori

Kommandósok fogták el a szegedi zsarolókat

Következő sztori

Lófara-ügy: Csak a jéghegy csúcsa