Bulvár

Havazás - Több baleset történt Csongrád megyében

Havazás - Több baleset történt Csongrád megyében

2009. február 13., péntek
Havazás - Több baleset történt Csongrád megyében

Több baleset történt Csongrád megyében a pénteken lehullott mintegy három centiméternyi hó miatt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A régi 5-ös úton péntek délelőtt Röszke közelében két személygépkocsi frontálisan ütközött, az egyik jármű teljesen kiégett - közölte

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 47-es főúton a kardoskúti elágazásnál egy kamion megcsúszott, "bebicskázott" és egy fának ütközött. Senki sem sérült meg, de a műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták - tudatta a hadnagy. Szikáncs és Földeák között két autó ütközött frontálisan, személyi sérülés itt sem történt, de az utat a helyszíni szemle befejezéséig lezárták - közölte a szóvivő.

Gyuris Ferenc,

az Országos Meteorológiai Szolgálat szegedi ügyeletese elmondta, hogy éjfél óta mintegy három centiméter hó esett le a környéken. Jelentős hómennyiség a közeli napokban már nem várható. A hőmérséklet 0 és 1 Celsius-fok között van, s a hétvégén is hasonló időre - nappal lassú olvadásra, éjjel fagyra - lehet számítani.

Ábrahám Attila,

a Magyar Közút Kht. szegedi üzemmérnökségének ügyeletese azt közölte, hogy a városban és annak környékén valamennyi út hókásás, latyakos, de járható. Éjfél óta folyamatosan dolgoznak az utak megtisztításán, jelenleg is öt munkagép járja a kisebb utakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.