Közélet

Átvilágítja magát a Fidesz

Átvilágítja magát a Fidesz

2009. január 21., szerda
Átvilágítja magát a Fidesz

A Fidesz átvilágítja a választókerületeket: megnézik, hol mennyire hadra foghatóak, illetve „képernyőképesek” az ott dolgozók - értesült fideszes forrásaitól a szerdai Népszava.

Az idei európai parlamenti, illetve a 2010-es országgyűlési választásokra készülve

Orbán Viktor,

a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke tudni szeretné, kikre és hogyan számíthat a párt, kiket kell lecserélni azok közül is, akik jelenleg választókerületi elnökként képviselők. Elképzelhető, hogy néhány tagozatvezetőtől ugyancsak elbúcsúznak, hogy helyükre szavazatok megszerzésére képes embereket válasszanak – értesült a Népszava fideszes körökből. A napilap úgy tudja, szerdai bécsi előadásáról hazatérve Orbán Viktor pontos tájékoztatást ad majd róla, milyen radikális átalakításokat tervez a Fideszben februártól. A korábbi miniszterelnök az MR-1 Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt róla, hogy tervei szerint az eddigiektől egészen eltérő rendszerben működik majd a párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.