A Jobbik készen áll a választásokra

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felkavarni az állóvizet

Fotók: Gémes Sándor

Gőzerővel készül a Jobbik Magyarországért Mozgalom az EU-parlamenti választásokra, valamint a lehetséges előre hozott országgyűlési választásokon való megmérettetésre.
A Jobbik szegedi szervezetének sajtótájékoztatóján Tóth Péter elnök és Novák Előd, a mozgalom országos sajtófőnöke hangsúlyozta, hogy a ferencvárosi választások bebizonyították, a szervezet a törvényesség talaján áll, és a megszerzett harmadik helye meggyőzően cáfolja a közvélemény-kutatók felméréseit, előrejelzéseit. A Jobbik 2-3 jelöltet mindenképpen be szeretne juttatni az Európai Parlamentbe: első helyen Morvai Krisztina szerepel és Balczó Zoltán, a MIÉP egykori frakcióvezető-helyettesének tapasztalatára és tudására is számítanak. A harmadik jelölt személye még ismeretlen. A mozgalom eltökélt szándéka, hogy az esetleges hazai előre hozott parlamenti választásokon mind a 176 választókerületben jelöltet állítson és mindenhol a politikai-gazdasági visszaélések leleplezésével, korrupciós ügyek feltárásával felkavarja a politikai állóvizet.

A szervezet országos kampánya március 15-én kezdődik.

Előző sztori

Mars tér – kisemberek nagy gondjai

Következő sztori

Ötletes játékkal ütötte ki a Tisza Volán a Tápét