Sport

Szerb ellenfelet kapott a Szeged Beton

Szerb ellenfelet kapott a Szeged Beton

2008. december 17., szerda
Szerb ellenfelet kapott a Szeged Beton

A szerb Vojvodina Novi Sad ellen küzdhet a vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjében a Szeged Beton. A sorsolást kedden készítették el Rómában.

A magyar bajnokság negyedik helyezettje nem panaszkodhat szerencséjére, hiszen a Vojvodina a verhető ellenfelek kategóriájába tartozik, igazán ismert szerb pólós nem tartozik a gárda kötelékébe. Varga Tamásék ráadásul itthon játszhatják a második találkozót, hiszen a párharc január 17-én vagy 18-án Újvidéken indul. Mint az ismeretes, a Beton a montenegrói Vaterpolo Akademija Cattaro testén át jutott a legjobb nyolc közé, a következő rivális pedig a görög Chiost ütötte ki az idegenbeli 10-10 után egy hazai 14-9-es sikerrel. A negyeddöntő további párosítása: Dinamo Moszkva (orosz) - C.N. Barcelona (spanyol), Szintez Kazany (orosz) - Domino Honvéd, Posilippo Napoli (olasz) - Panioniosz Athén (görög.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.