Bulvár

Betörések Szegeden

Betörések Szegeden

2008. december 16., kedd
Betörések Szegeden

Egy 18 és egy 24 éves szegedi férfit gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság azzal, hogy 2008. februárja és májusa között hat szegedi lakásingatlanba és két üzletbe tört be, ahonnan különféle tárgyakat tulajdonítottak el több százezer forint értékben - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves fiatal felnőtt társával tört be az egyik szegedi szupermarketbe és egy étterembe is, ahonnan szeszes italokat és dohánytermékeket vitt el. A lakóingatlanokból főleg kerékpárokat, illetve háztartási használati cikkeket loptak, így többek között szerszámokat, mobiltelefonokat, fényképezőgépet, valamint ékszereket. A több hónapja tartó nyomozás eredményeként sikerült a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársainak a két férfit gyanúsítottként kihallgatniuk, akik részben beismerő vallomást tettek. A 24 éves gyanúsított jelenleg jogerős szabadságvesztés büntetését tölti, míg 18 éves társának előzetesen letartóztatását a Szegedi Városi Ügyészség indítványozta - szól a sajtóközlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.