Bulvár

Állatok karácsonya a Vadasparkban

Állatok karácsonya a Vadasparkban

2008. december 11., csütörtök
Állatok karácsonya a Vadasparkban

A Szegedi Vadaspark arra kéri a gyerekeket, hogy december 12-én segédkezzenek a parkban felállítandó Állatok karácsonyfájának díszítésében. Nemcsak magában a díszítésben, hanem a díszek elkészítésében is számítanak szorgos gyermekkezekre.

Az a csoport vagy osztály, amely a legötletesebb, állatokkal kapcsolatos díszeket készíti, a National Geographic Kids ajándékát (egy éves előfizetés) nyeri - szól a vadaspark felhívása. A csoportok és osztályok a jgsz@zoo.szeged.hu címen jelentkezhetnek a programra. Ízelítő a délelőtti programból: fél 11-kor betlehemes népi játékokat ad elő az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola 4.c osztálya, 11-től pedig ajándékkészítő verseny eredményhirdetése és fadíszítés. Délután nemcsak az óvodai és iskolai csoportoknak, hanem az egyéni látogatóknak is érdekes programokban lehet részük, a ragadozó állatok látványetetésével. Részletes programot lásd

a vadaspark honlapján

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.