Volán-Tótkomlós: Mórocz duplája győzelmet ért

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotók: Gémes Sándor

Edzőmeccset játszott szerda este a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján a Tisza Volán SC a Békés megyei II. osztályban szereplő Tótkomlóssal. Bár az első félidőben a vendégek remekül tartották magukat, a végére kidomborodott a nagyobb tudás és a jobb erőnlét.

Az elmúlt hetek két edzőmeccséhez hasonlóan a mostani találkozó ismét azt célozta, hogy játéklehetőséghez jussanak azok, akik sérülés, betegség vagy egyéb okok miatt eddig kevesebbet játszottak a nagycsapatban, emellett Buchholcz Gábor vezetőedző a vasárnapi izsáki bajnokira is keresi a kezdő tizenegyet. Dongó Dénes játéka térdsérülése miatt kérdéses, elöl Kazi László és Bárdosi Nándor, a középpályán pedig Szilágyi Norbert és Dargó Balázs vív harcot a helyért.

A szerda esti villanyfényes találkozó első félidejében remekül tartotta magát a Tótkomlós, melyen – mondta a SZEGEDma.hu-nak Buchholcz Gábor – egyértelműen érezhető Lóczi István szaktanácsadói munkája. A vendégek ügyesen tartották a labdát, míg a Volán kapkodott, nem tudta felgyorsítani a játékot. A játékrész végén Mórocz Zsolt egy nagyszerű szabadrúgásgóllal szerzett vezetést. Fordulás után támadóbb összetételben és szellemben futott gyepre a hazai gárda, frissebben, sebesebben futballoztak a szegediek. Nem sokkal a félidő kezdetét követően Mórocz húsz méterről lőtt a tótkomlósi hálóba, majd további két gólt is sikerült elérni. Előbb Bárdosi Nándort buktatták egyéni akciója végén a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett értékesítette, majd két perc múlva ugyanő ment el a szélen, beadását Szilágyi Norbert három méterről értékesítette. A Békés megyeiek a végére elkészültek az erejükkel, így a Tisza Volán magabiztos győzelmet aratott.

Edzőmeccsen: Tisza Volán SC – Tótkomlós 4-0 (1-0). Gólszerző: Mórocz 2, Bárdosi (11-esből), Szilágyi. Tisza Volán: I. félidő: Czirják – Mészáros, Garamvölgyi, Dargó, Barna D. – Mórocz, Nagy Zs., Szilágyi, Herczeg – Kazi, Lajos R. II. félidő: Czirják – Boldizsár, Gerebicz, Dargó – Szlobodnyik, Mórocz, Duba, DomonkosVágó A., Szilágyi, Bárdosi. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Hátország: hétből hat a Volán-hétvége mérlege

Default thumbnail
Következő sztori

Csütörtök: a Raoullal folytatódik az Operaverseny

Legutóbbi hasonló cikkek