/

Közlekedési baleset szemtanúit keresik

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság a november 2-án Szegeden történt halálos közlekedési baleset ügyében kéri a lakosság segítségét – szól a rendőrkapitányság sajtófelhívása.

A rendőrség adatai szerint a hajnali órákban, 4 óra körül Deszk felől Szeged felé közlekedett egy román rendszámú Renault Laguna típusú személygépkocsi utánfutóval. A Makai úton feltehetően a sebesség helytelen megválasztása miatt a javítás alatt álló, felmart útburkolatú úttesten a jármű megcsúszott, minek hatására megpördült, és a jobb oldali útpadkára lehaladva az út széli fának ütközött.

A baleset során a jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasait súlyos sérülésekkel szállította el a mentő.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében szemtanúk jelentkezését várja, akik a balesetről érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen munkaidőben a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) lehet, telefonon pedig a 62/562-400-as szám 12-92-es, vagy 14-37-es mellékén, illetőleg a 107, 112-es segélyhívón, valamint a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán.

Előző sztori

Trogmayer Ottó könyve a köddé vált tegnap emlékeiről

Következő sztori

Utazás: az ausztriai síeléstől a szilveszteri operabálig