Bulvár

Közlekedési baleset szemtanúit keresik

Közlekedési baleset szemtanúit keresik

2008. november 27., csütörtök
Közlekedési baleset szemtanúit keresik

A Szegedi Rendőrkapitányság a november 2-án Szegeden történt halálos közlekedési baleset ügyében kéri a lakosság segítségét - szól a rendőrkapitányság sajtófelhívása.

A rendőrség adatai szerint a hajnali órákban, 4 óra körül Deszk felől Szeged felé közlekedett egy román rendszámú Renault Laguna típusú személygépkocsi utánfutóval. A Makai úton feltehetően a sebesség helytelen megválasztása miatt a javítás alatt álló, felmart útburkolatú úttesten a jármű megcsúszott, minek hatására megpördült, és a jobb oldali útpadkára lehaladva az út széli fának ütközött.

A baleset során a jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasait súlyos sérülésekkel szállította el a mentő.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében szemtanúk jelentkezését várja, akik a balesetről érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen munkaidőben a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) lehet, telefonon pedig a

62/562-400

-as szám

12-92

-es, vagy

14-37

-es mellékén, illetőleg a

107

,

112

-es segélyhívón, valamint a telefontanú

06-80/555-111

-es hívószámán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.