Bulvár

Halálos közlekedési baleset Szeged határában

Halálos közlekedési baleset Szeged határában

2008. november 2., vasárnap
Halálos közlekedési baleset Szeged határában

Egy ember meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor fának ütközött egy román rendszámú személygépkocsi Szeged határában a 43-as úton vasárnap kora reggel.

Az elsődleges adatok szerint a Makó felől érkező gépkocsi sofőrje nem vette figyelembe a felújítás alatt álló úton érvényben lévő sebességkorlátozást és nagy sebességgel ráhajtott egy terelőszigetre – mondta

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A jármű 60-70 méter sodródás után bal oldalával egy út menti fának csapódott, az ütközés következtében az autó sofőrje, egy 34 éves román állampolgár a helyszínen életét vesztette, két utasát, akiket a tűzoltók szabadítottak ki a roncsból, súlyos sérülésekkel kórházba szállították – tudatta a szóvivő. Hozzátette: a mentés közben a gépkocsiból több karton elrejtett cigaretta került elő. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták - közölte az őrnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.