Bulvár

Árokba borult egy gázszállító kamion Szegednél

Árokba borult egy gázszállító kamion Szegednél

2008. november 17., hétfő
Árokba borult egy gázszállító kamion Szegednél

Árokba borult egy gázt szállító bosnyák kamion hétfőn valamivel dél előtt az M5-ös autópályán, Szeged északi felhajtójánál - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A kamion tartálya, amely 22 tonna propán-bután gázzal volt tele, nem sérült meg, a bosnyák sofőr azonban - aki valószínűleg elaludt a volánnál - nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - mondta

Bagi Pál

őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedés-rendészeti Osztályának kiemelt főelőadója. Közvetlen katasztrófahelyzet nincs, a tartály nem szivárog, minden biztonsági és óvintézkedést megtettek a szakemberek, akik folyamatosan ellenőrzik a levegő gáztartalmát. A katasztrófavédelem, a tűzoltóság és a rendőrség folyamatosan biztosítja és ellenőrzi a helyszínt. Ha megérkezik a mentesítő tartálykocsi - várhatóan délután fél négytől -, teljes szélességében lezárják az autópálya érintett szakaszát, azaz a balástyai le- és felhajtótól a Szeged-nyugat le- és felhajtóig - tette hozzá. A hatóság egyébként már most azt ajánlja, hogy az utazók számítsanak a leterelésre, amely előreláthatólag este hat óráig tart majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.