Szórakozás

Kamaszokra hangolva: Vekerdy Tamás, a gyermeklélek-varázsló

Kamaszokra hangolva: Vekerdy Tamás, a gyermeklélek-varázsló

2008. október 6., hétfő
Kamaszokra hangolva: Vekerdy Tamás, a gyermeklélek-varázsló

Azt tartja nem minden irónia nélkül a szólás, hogy nem véletlenül telik el a születéstől a kamaszkorig tíz-tizenvalahány esztendő a gyermek életéből. Ennyi idő legalább rendelkezésére áll a szülőnek, hogy megszerethesse a gyerekét, hiszen azután...

Vekerdy Tamás

több évtizede méltán neves pszichológus, szinte már-már önálló intézmény. Megszállott munkássága során a Közoktatási Modernizációs Közalapítvány kuratóriumi tagjaként állami iskoláinkat gyermekközpontúságra törekedteti, a jelenkori első Waldorf-iskolák nagy erejű segítője. A Somogyi-könyvtár október 7-én (kedden) délután 17 órára várja vendégül a kitűnő hangulatú előadásiról is ismert pszichológust és azokat a szülőket, szakembereket, akik érintettek a kamasz gyerekek nevelésében. Kérdéseikre sok bölcs, türelemre intő választ kaphatnak, s egy élvezetes beszélgetésen vehetnek részt a hallgatók.

2008. október 7., Somogyi-könyvtár, I. emeleti folyóirat-olvasó terem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.