Bulvár

A Tiszában és egy Szeged közeli erdőben találtak emberi maradványokat

A Tiszában és egy Szeged közeli erdőben találtak emberi maradványokat

2008. október 9., csütörtök
A Tiszában és egy Szeged közeli erdőben találtak emberi maradványokat

A Tiszában, az egyik szegedi híd lábánál és egy város közeli erdőben találtak emberi maradványokat - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel csütörtökön.

A szegedi Bertalan híd lábánál a felhalmozódott uszadék eltávolítása közben bukkantak egy elhunyt maradványaira, emberi lábakra és bordákra - mondta az őrnagy. Hozzátette: a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit és az elhunyt személyazonosságát. Egy Szeged környéki erdőben pedig egy hajléktalan középkorú nő elszenesedett holttestét találta meg ismerőse - közölte a szóvivő. Az elsődleges adatok szerint az 52 esztendős nő az erdőben egy nylonból kialakított sátorban lakott. Az elmúlt napok valamelyikén a sátorban feltehetően tüzet gyújthatott, amely mellett elaludt. A tűz átterjedt a sátorban található egyéb éghető anyagokra is, s az asszony olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Az eset kapcsán idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel - tudatta

Tuczakov Szilvána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.